klik laju laju laju

Wednesday, August 26, 2009

:: 4th day of fasting ..break fast @ secret recipe



:: salam di malam ramadhan ::
n3 kali ni nk update pasal buka tadi je..hehehe
td ofce mate aku ajak g buka kat secret recipe..so aku pun on je la..
dh lama jugak makan2 kat secret ni..
aku ade snap pic,,tp aku check dlm hp aku die tak save plak,,hangin betul..so tak dpt la nk layan piccaz..
aku order thai  style  fried rice..and decide nk order ice lemon tea..then waiter tu ckp sepanjng bulan pose ni
dorang provide syrup ice + dates..so aku tak yah la nk order air..kang kembung plak perut minum air bbnyk..n save la budget sket...huhu..
 till now~

2 comments:

Jiey^Mien said...

oh.. "break fast", ingt kan breakfast.. Dalam ati dok pikir2, ni pehal plak breakfast kat secret recipe bulan2 pose nih.. hehehhehe

nyyzza said...

hehehe..buke pose sbnrnye..nk speaking sket je..