klik laju laju laju

Monday, October 12, 2009

:: beraye + supper @ pakli kopitiam::

hi semua...
after open house kat rumah aku, and after aktiviti mengemas selesai..aku n my twin sista + BIL + aqil n aqif
pergi beraya di rumah cikgu zaini..penat mmg la penat, tp dh takde mase lagi,,,nnt klu lambat2
raye pun dh abis..so ku gagah kan jua pergi...heheheh..tp tak snap gmbar,..penat la..
cikgu + su (wifey cg) jamu kitorang dgn mee + kuew teow  tomyam yg mavelles..mmg terangkat beb!..pandai sue masak,,hehehehe..

then dlm nk dekat kul 12 camtu baru kitorang balik,,then balik tu ckp dgn sista jom cari  ARIANI kat mane..opps lupe nk mention,,umah cikgu zaini kat kota d'sara..so nk cr la ARIANI kat mane..saje je la,lg pun dh malam2 ni dh tutup heheheh..so dh jumpe,,then round2 lagi nmpak plak Pak Li Kopitiam,,ape lagi aku ajak la mysis minum2..



ape ntah name die,,tp ade mix durian,,ni BIL yg nak..





its mine..traditional coffee ice..wallah




teh tarik je,ni mysis yg minum,,suke tgk cawan antik tu





mee goreng mamak yg best giler..mane2 branch Pak Li pun,klu aku order mmg rs die same je,maintain je sedap...ni mkn kongsi2 dgn mysis,,hehehe

(aku mmg suggest la korang g try mkn kat pak li ni, mknn sedap n variety..n paling penting harge mmg berpatutan,tak macam kopitiam yg lain,cekik darah!)

~till now


5 comments:

ZARA 札拉 said...

huhuhu~
lapar~

kakchik said...

salam nyza.

sepanjang umur kakchik ni tak pernah lagi ke kopitiam. ada juga keinginan tu tapi belum ada peluang. sekali tengok menarik juga menu-menunya terutama mee goreng mamak tu, oh, memang suka mee. mungkin minggu depan nak ajak staf ke kemaman kopitiam mencuba menunya.

nyyzza said...

to zara>> sila2..jemput2..hehehhe

nyyzza said...

to kakchik>> wslm kakchik..try la kak,klu kene dgn citarasa kite,mmg sedap la..mee goreng tu mmg sedap,klu kat Pak Li kopitiam ni,mana2 branch die pun rs mee goreng mamak ni mmg maintain same je..

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu