klik laju laju laju

Friday, November 6, 2009

:: Congratzz Awie ::




salam semua....cakkk! cakkk!
hari ni aku selsema la..huhuu..asik meleleh je air hidung tu..tak tahan,sakit hidung ni..
dh la sejuk kat ofce ni..huhu..
Tadi berkesempata melawat officemate ku (kawan baik aku dr UiTM lagi) yg baru je deliver baby girl semalam..Alhamdulillah! Congratz Awie & Koci..Dah ade baby yg cute syomell dh..
Kebetulan awie deliver di Hospital Sungai Buloh, dekat je dgn umah aku..so aku pun dtg la melawat die..
kite layan Humairah Riif'ah yg syomell dan gebuzzz ini..








 

 

ni la die centa hati awie n koci...Humairah Riif'ah..


~till now

p/s - utk tatapan ibu Kaseh di Oslo...amy, awie dh deliver kawan kaseh ni ha...
humairah: hi kaseh, i was born yesterday evening..wait for me,
will join u to say no! no! no! to my ibu..hehehhee





2 comments:

Jijahh @ f.k said...

comey nyerr

KIRIS said...

hehe..comelnya dia umairah!! nyza..ko smpikn slm aku tk kat awie? neway.. sorry babe.. aku melayan dak kecik tu td, tk dan nk reply ur msg kt fb..

hi humairah.. how was the journey?? it must b a very long journey huh?? neway..nice to know you.. hopefully we can meet and play around one day yeah!! u take care ok.. dont b noti!! 'said kaseh to umairah'--translated by ibu kaseh..ahahah...