klik laju laju laju

Sunday, November 29, 2009

:: makan sate @ sate station ::

selamat malam semua..
hari ni hari yang sangat sejukkk..dah dua tiga hari tak hujan, hari ni hujan lebat gile..
hari raya aidil adha yg ke-2 ni, aku ingat nak tgk org buat korban kat surau..tp tak kesampaian sbb bangun agak lambat..muahahaha (mlm td balik keje kul 3 pagi daaaaaaa)
 hari ni ade tetamu dtg ke rumah, bukan sape pun, pakcik aku yg duk kat seremban tu..
then mama hidangkan sup tulang..daging fresh youu...maveles sgt!..then pakcik aku ajak ke kg pandan..
so lepas maghrib kitorang terjah la umah kg pandan...hehehe
tp kannnnn...the whole family kat kg pandan tu sakit mata...huaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhh
jgn la aku kene plak...mintak simpang...sbb aku dh pernah kena..huh! seksa....
after that kitorang gi makan sate,,,,yeeeeeeeeeeeeeaah
makan sate kat sate station, kg pandan...dekat sgt2 dgn umah sedara aku tu..
so layanzzzzzzz le gambar kt bwh ni yeeee...sila-sila..heh!





sate nye sgt sedap..besar & murah jew..60 sen je secucuk..murah kan??,,dari sate kajang haji samuri..
eeeee i dont like..dah la die bakar tak berapa masak..mcm mentah je..tp kuah die mmg maveles la klu sate hj samuri...betulkan korang??? sape yg pernah mkn??? aku rase ramai je yg pernah makan kan???..

then order teh tarik satu jug...ha ko! satu jug tu..minum jgn tak minum!...muahahahhaha..
sedap teh tarik die..cukup manis cukup pekat...berbuih-buih you..hehhehe..
 dan yg paling aku suke, tempat mkn die...mcm mkn kat dlm umah sendiri...kitorang duduk bersila kat meja marmar bulat depan tv..aku suke sgt...santai je rasenye...ade air cond lagi tau...nnt aku upload gmbo ek..
nape ntah tenet hari ni agak ke'SIPUT'an...muahahaha

~till now



1 comment:

kakchik said...

salam aidiladha nyza.
sedapnya sate. kat rumah kakchik ada juga buat nasi himpit tapi takde sate. makan dgn kuah kacang aje. tak sempat nak buat sate atau nak tempah sebab mmg raya korban ni lagi sibuk dr raya puasa.
terima kasih ya nyza singgah di blog, ucap takziah dan klik2. kakchik sgt hargai. muahx3.