klik laju laju laju

Friday, November 13, 2009

:: vaccination Hep A + Hep B ::



hari ni aku kene inject..uwaaaaaaaa..hehehehe
takde la,,nanges2..tak sakit pun..tak sakit langsung..mase dr. tu inject aku rs cam tak cucuk je jarum tu..mmg tak rase..hehehe..mmg every year buat..company sponsor,,hehehe
aku amik vaccin for Hep A + Hep B..



seperti biase Pantai Medical dtg kat ofis aku..start kul 230 ptg camtu..
tapi until now aku rase lenguh2 lagi kat lengan sebelah kiri ni...adesssss..tak selesa..

~till now








4 comments:

FA said...

laling, nasib baik kena kat inject kat lengan, kalau kena kat muntot mau tak boleh duduk kan..i ni takut kena injection tau..fuhhh mau pengsan kejap tengok jarum tuu..hehe

Jijahh @ f.k said...

huuuu ngerinye ... tak suka ... sbb nye jijah selalu jadi mangsa pertama dalam ape semua jenis aktiviti berkumpulan yg ikut nama

nyyzza said...

to FA..
heheeh..klu kat montot,mau tak duduk seminggu,,sbb montot nnt rs sengal2..muahahha

nyyzza said...

to Jijah..
ye ke Jijah jd org pertama..name start dari A ke??,,hehehe