klik laju laju laju

Thursday, December 17, 2009

:: 100yen ::



salam maal hijrah kpd semua kawan2 blogger!
n3 hari ni nak cte pasal kedai serbaneka 100yen!,,,hehehhe
aku rase ade gak yg dh tau, & ade gak yg tak tau kot kedai  ni...
so nk share kt sini pasal kedai ni..100yen ni kedai sebaneka.sume barang-barang kat kedai ni dr JEPUN..hehe..hait..hait..
mase blog walking kat umah chik mi, nmpak la die tempek website 100yen ni...so mmg kebetulan tgh cari acuan roti jala yg skang tgh femes emes ni,,hehe..so kebetulan gak outlet yg terdekat ade lak kat area ofce aku ni. ape lagi aku pun g la redah mencari 100yen ni..kedai die kat ss15/7 opposite Taylor's college (bak kata kawan aku kolej tukang jahit..hehe)...tp yg sedihnye, takde plak brg yg aku nak tu, sbb owner kedai tu ckp kedai die baru bukak 2 bulan, so tak byk lagi barang yg masuk..so aku order dulu barang tu, then die akan come back dgn aku la..mintak2 ade la kan,,,then tak sah la klu dh pegi tak membeli kan..tgk la ape yg aku sempat capai...




syomell kan?...hehe...sume barang kat sini rm4.90 satu...ok la..

 

fish flakes...nnt nk buat takoyaki..yehaaaaa




plastic bag 100yen..itu pun nk tunjuk kan?ntah pape..ngeeee

dua barang je la yg aku smpat capai..then bergegas balik ofce sbb jam dh 830pm...perut ku lapar ni..so beli ape yg cepat siap je..ini la yg aku beli...dh lama pun tak mkn bende ni..




tuna sandwich 6' inch ...sedap!my feveretoooo...

~till now






3 comments:

salamdariborneo said...

nyza,nanti buat takoyaki jangan hantar kat akak sikit ye,hehe..........

ZaiY said...

mmg syiok kalu dpt masuk kedai brg jepun ni kan. kat sini ada gak, nama daiso, kalau masuk jer leka mmbelek barang, beli sikit je, belek jer lebih..ekeke.

Aiydalela said...

cantik la bekas yang merah putih tu..

sweetttttt..