klik laju laju laju

Sunday, March 14, 2010

:: hp baru mybuddy ::

salam berhujung minggu...
agak lama jugak cik niza tak hapdet blog kesayangan ni...
dh bersawang2 dh...suhhhh...suhhhh dh halau dah...dh bersih2 kan dh..hehehehhe
cuti sekolah dh start...so jalan lengang la sket..hehhehe..ape aku merepek pasal cuti sekolah plak ni..heheh..

hp baru??...hehehe..tp bukan cik niza punye...tlg beli kan je utk mybuddy..sbb dh compare price kat lain2 tempat, kat the store kat umah cik niza yg menepati piawaian harga...hayatttt tak hengat..hehhehe

so tadi pegi la cik niza membelinye...hp biase je...yg penting bole call , bole sms , yg lain2 tu tak penting sgt kan..tp yg ni hokey la jugak sbb ade wifi sume...so aku dh suh salesgirl tu siap2 setting wifi die..
nnt klu dh smpai umah tak reti plak nk setting cane plak kan...


picca credit to incik google

ni la die hp yg mybuddy suh beli..tp die nye warna putih..sbbnye nk warna hitam mcm kat atas tu..tp no stock..mybuddy kate putih pun putih la..tak kisah la..tp ok jugak putih...nmpk muda sket..hehehe



pd aku smart jugak la...padan la dgn harga nye...ok kan kawan2??..hehe..yg penting function hp ni..

till now~




1 comment:

kakchik said...

assalamualaikum nyza. salam rindu dari kakchik. lama tak nampak nyza online, mesti sgt sibuk ni.

cantik telefon kawan yg nyza tlg belikan tu. nampak macam blackberry je.