klik laju laju laju

Thursday, May 27, 2010

:: green tea ice blended ::

arini teringin sgt nak minum green tea ice blended..
dh nak dekat dua bulan aku pantang..pantang la sangat..hehhehe
ye mmg aku tak amik any tea or coffee..sbb melambat kan pembkaran lemak memandangkan 
aku on diet skang ni..td mase dinner break, aku gi jalan2 kat EMPIRE kat sebelah ofce aku tu.
pastu bile nampak je coffee bean aku terus terbayang "grean tea ice blended..shedappnye...
mula2 tahan nafsu ni..hehehe..tahan jgn tak tahan...

then aku gi la F.O.S..belek2..try sane try sini..dpt la jeans sehelai..hehe
pastu on the way nk balik, lalu lagi dpn coffee bean tue..ape lagi, beli je la...hehehe
nnt kempunan pulokkk....(ayat kesian & ayat cover)



shedapnyee...lepas kempunan...takpe la..kali ni je minum..sllurpp..sllurpppp
lps ni no no no no more...
offce mate aku nmpak aku minum td , siap ckp cani..."weh langgar pantang nmpak???"
then aku jawab..."ala takpe, ni bukan carbo..cume aku je yg tak nak minum,sbb lambatkan pembakaran lemak"..then ade lak lagi yg menyampuk.."takpe, itu undang2 niza buat sendiri..anggap je la yg grean tea tu protein"...hehehe timeeee kaSIEHHHHH kawan2 ku...

yeah..aku dh lose weight 10kg..

~tata

1 comment:

kakchik said...

salam nyza.
akhirnya kantoi juga ya hehe...
dah lama sangat tu menahan kempunan hinggakan setiap saat otak dok ingat kat air tu je
pepatah kakchik, "pantang ketika takde, kalau ada ... minum je."
ceria-ceria selalu ya.