klik laju laju laju

Monday, July 12, 2010

:: Go SpAiN! Go SPaIn! ::


salam..
ni special n3 b4 world cup melabuhkan tirainye...kekeke..ye ye jek..
sambil tgu game kul 230 pagi ni, meh aku membebel dulu kat sini..yuhuuuu

SPAIN vs HOLLAND
12/07/2010
230 am
soccer city stadium,Johannesburg

tgk dlm review , ramai yg ckp Spain bole menang..klu spain menang, ni la 1st time Spain menang world cup..harap2 dpt tgk best performance from all the player jap lagi..and hopefully spain bole menang..in world cup match ni spain tak pernah kalah lagi dgn mane2 team..hope bole maintain la..

harusla penuh kedai mamak skarang ni...sume mesti dh ready nk tgk live final world cup ni..
penatla mamak2 ni melayan kerenah customer, yg kejap2 asik order air je..best gak klu pekena teh tarik mamak ni...hehehe merepek le pulekkk mlm2 ni..haissshhhh
tp tgk ramai2 ni best tau..rase la jugak kemeriahannye even tak dpt g tgk live match kat Johannesburg sane...wakakaka..

kwn cik niza ade ajak g tgk final kat i-city..tp cam malas la pulekkkk..
rs hari ni cam letih sket..lebih selesa tgk kat umah je..tgk version HD kat astro beyond..
rs cam real je ade kat stadium..layanzzzz  je la kat umah...ok jugakkan...




now David Villa menjadi pooooooojaan hatiku..
love his superb skill...score ye malam ni..hehehe

semalam mybuddy msg, "besar jugak tikar srwk ni.tapi cantik ar."
 die balik kg, teman mak ..bagus2...

~tata

2 comments:

~Nur Finie Afnie~ said...

hai..salam blogwalking ea...ooo sama lah kita sokong spain..memang dah jangka..sotong kurita i x percaya.. ooo..minat david villa ea..sama la gak..tapi pojaaan ati saya iker casillas tu..encem...**selamat berkenalan** tukar2 link ye..hehehe

linziana said...

bloghopping :).salam ziarah.