klik laju laju laju

Saturday, February 26, 2011

macaroon & red velvet cake



hi korang..
3 am oredi..hehe..penat mmg penat, sbb ari ni ( supposely ari jumaat la) aku cuti..
so byk bende nk buar bile ari cuti ni..
and semestinye arini 25hb gaji sudah masyukkkk , harus settled segala mak nenek bil..
duit keta, broadband , credit card etc...so its done today!..senang hati..lalalala

so ape kena mengena dgn macaroon and red velvet cake tu ek..
hokay, sebenarnye aku dh lama teringin nk merasa macaroon ni,
tp nk membeli nye tu je tak kesampaian..bukan ape tak tau which the best taste..
utk tak menghampa kan tekak aku ni, hihihihi..
so aku try beli macaroon ni kat whisk dekat empire..
aku suke tgk whisk ni, kedai dia ala2 style kedai2 kat france..cosy je..
meh tgk cik macaroon yg comelicious neh..





ni la die macaroon..comel kan..colourful lagi..saje aku beli kaler yg florecent camni..
aku beli 5 pieces..1 pieces rm2..ermmm kecik giler..
rasa??...tak la berapa sedap, manis giler..aku beli 5 flavour..blueberry, straberry, vanilla , peanut butter & respberry...so lepas ni klu tak beli lagi pun tak pe..
sebab rase die biasa je, mcm cookies yg masuk je dalam mulut pastu melted tu..
mungkin org lain suke kot..takpe go ahead if u all wanna love it..but mine not..
but aku suke sbb die comel & colourful..hehehe..bole kan?...kikiiki





yg ni mmg sedap sangat la,,thumb up!...red velvet cake..
seindah namanye..hahahaha..1 piece of cake fr rm12.90...gullppppp..huhu
aku rasa harga cake ni plus ntah berapa percent sewa kedai kat empire tu..so aku tlg byr la sekali sewa kedai tu..hahaha...wateva pun rasa die mmg class!!..toppping die cheese, kek tu kek sponge je...ntah la mmg sedap..speechless


da.......

3 comments:

Nieza said...

assalam nyza, yer memang manis kan macaroon tu..murah la tu kat sana tu kat sini 1 pcs tu dh 1 euro..dlm rm5 gitu..kek tu pun sedap baru jer plan2 nk buat nanti.

nyza said...

to nieza :
wslm..mmg manis macaroon ni..kulau kurang manis ok la kot..heheh..huhu 1 piece rm5..mahal jugak..ke besar sket kot??

Aida Lela said...

cumilnye macaroon tu. tapi tak penah makan. hehehhee