klik laju laju laju

Thursday, November 20, 2014

I'm back^^


Assalamualaikum..μ•ˆλ…•^^

Lama betul aku menyepi..sebenarnye ade je...everyday mmg bukak blog..jadi tak bersawang sgt lah blog aku ni...kekeke..perangai sangattt kau ni niza...tp cume tak membebel di blog je..
mulai hari ini kononnye semangat baru nk buat entry hari2 ke seminggu sekali ke...hehe..aci ke??...insyaAllah..




 Aku nk share kiriman abg aku dari Sarawak..Dry Mee Kolok...selalu biasa makan mee kolok biasa je...ahhhhh i'm craving the sarawak mee kolok dekat pasar satok..teringin tahap maksimummmm..
sedap..murah..banyak..hahhaha..tp skarang no more pasar satok..they are moving to somewhere else tak ingat lak ape nama tempat tu..pasrah gitu!!

Sampai nye parcel pg tadi..amik parcel dari oppa city link terus bukak..ape lagi..cik niza mula la feel masterchef..hahaha...bersilat didapur la....tak silat sangat la...hahahhaha



 Haaaaaa...taraaaa...ala simple2 je..ape yg ade dlm peti ais, tu je la yg aku masukkan...teringin nak makan cantonese noodle..so i used to cook with the dry mee kolok..the taste was great...Aqel Aqef Qaseh feveret too...bertambah2 la budak kenit 3 ketul tu makan..



I just bought the scarf from Naelofar hijab....ai is suke tau...hahaha...the material was superb..
this is my new addiction as for now...nak beli byk2 color lagi..mmg easy handling..
sarung+lilit+no pin...iklan tak berbayar gitu...laku kau tudung nelopak ni sekarang...walaupun si pemakai tak secantik the founder...haha sume nk feel nelopak...ke lopak ntahnye|???









No comments: