klik laju laju laju

Saturday, October 24, 2009

:: prezie for along's kiddozzz ::


salam..
td after dinner, mmg dh plan nk ke subang parade..
nk cari prezzie utk anak best fren aku..insyaAllah weekend ni
aku ke rumah pakcik ku di Senawang..so dh alang2,aku mmg plan nak melawat along yg baru deliver
baby boy..tahniah along!!..along ni bestfren aku mase kat uitm segamat dulu..lama pun tak jumpe die..so weekend ni kite jumpe along di kuala kelawang,jelebu.....den rindu bonar kek ko!

so cari punye cari, ni la yang aku rs paling cute utk baby along nnt..




 

cute kan romper ni???...ingt nak beli romper GAP kat outlet die kat Giant Kota Damansara,tp takut esok tak sempat..ni je la rezeki anak along,,,,tp cute.aku suke..

~till now

p/s: esok byk bende nak buat,nk g tukar ekzos baru kereta ku,nk byr bil maxis,byr duit keta..huh macam2





3 comments:

Jiey^Mien said...

Heheheh.. Bab bayar2 ni mmg penat.. =)
Tuka ekzos? Nak kasi bunyi power ke?

nyyzza said...

hi jiey..
bukan nk kasi bunyi power,tp itu ekzos sudah bocor..hehhe..so die dh bunyi terlebih "power" sblm diganti baru..hihi

KIRIS said...

babe...nanti ko upload ek gambar baby along..if ko call dia, ko kem salam aku kat dia and baby hadi ek..