klik laju laju laju

Monday, November 9, 2009

:: masak2 di hari minggu ::


hari ahad semalam aku mmg plan nak masak..besala klu hari ahad sume ade kat umah..
so bole makan same2..so pagi2 lagi mama dh kejut, die kate jom bawak mama gi econsave, nak beli barang sket..so aku siap2 terus g econsave, aku tny mama nk masak ape utk lunch nnt..
mama kata tak kisah, ape2 je la..so aku pun amik je laape yg ade kat econsave tu..ikut selera aku la..hehehe
so tgk la ape yg aku masak..yg simple2 je,,




hong kong soy chum goreng bersama udang





ayam goreng rempah




sotong goreng cili kering..aku tak ingat aku tgk kat blog mane resipi ni..anyway tnks la kat tuan punye blog..hehehe

jemput makan sume...sila-sila

~till now




2 comments:

KIRIS said...

wa...sedapnya ayam goreng rempah tu...bak resepi..

nyyzza said...

to KIRIS..
nnt aku update resipi..