klik laju laju laju

Monday, November 16, 2009

:: mcm mane nak order ?? ::




macam mane ye nak order kalau nak teh tp susu tu tak nak kacau???
ape bende aku merepek ni...hehehhe
sebenarnye aku teringin nak minum teh tapi bile die serve tu susu die tak nak kacau..kirenye aku kacau sendiri la..hehehe bukan teh tarik la kan..aku tny kawan aku cane nak order?nk ckp ape bile kite order tu?..
kawan aku pun ckp cani..ko ckp la cani..nk teh panas...ooooo camtu..




ha cani la yang aku nak..nmpak kan teh & susu die split camtu...heheheh
ape la aku ni...itu pun tak tau...korang rase teh cani sedap ke teh tarik lagi sedap.??
pada aku same je rase die...cume teh tarik tu lagi ummmmphhh sebab ade buih-buih tu..iyeke??muahahahhaha

~till now


2 comments:

kakchik said...

hehe, sama je teh gitu dgn teh tarik... kalau kat sini bila order, "teh satu!" yg susu separuh ni lah yg dihidangkan.

MiJa said...

cuba la teh dangdut pulak..hahaha