klik laju laju laju

Wednesday, November 18, 2009

:: tapai pulut daun getah ::

salam semua..



jemput makan tapai pulut yg sedap dan manis ni...pastu lps kuar dr fridge plak tu...mavelles..
makan sejuk-sejuk ni,,i loikeeee..





tapai pulut ni dibungkus dgn daun getah..selalukan org bungkus pakai daun pisang..
biasa la , ade kalainan sket..food development!che wah...ke aku je jakun tak pernah tgk.hehehhe
tapai ni manis die just nice je..mmg sedap la..pandai la si pembuat tapai ni..
sebenarnye ofcemate aku yg bg tapai ni..selalunye aku akan tempah..
menurut kata ofcemate aku ni, org yg buat tapai ni mmg dpt tempahan khas dari hotel utk buat tapai..
ha kelasssss ko makan tapai ala2 hotel...hehehhe

~till now

p/s:klu nk tempah nnt aku hapdet fon nbr si pembuat tapai ni ye..



4 comments:

dida said...

ya rabbiii...ttba jerk aku teringat kg alamanku! huwaaaaaaa... arep wokeh2 ndukkk! akak suka yg lam daun getah nih! maklom la anak penoreh getah! huhuhuu

dida said...

eh! luper nk tuko nama! dida tuh akak nduk! k.hana kamulah! kihkihkih

Aiydalela said...

nyza.. kalau kt kg memang dah biasa gune daun getah nih.. kami tak gune daun pisang.. tak penah kot jumpe..hehehe.. dlm daun gth rasa dia pom best!

Anonymous said...

salam dik,beli kt mana tapai tu?belikan utk akak - frm kak iza