klik laju laju laju

Tuesday, December 8, 2009

:: Ar-Rawsha Restaurant ::


salam semua..
arini bday my lovely dad...happy befday abah!semoga panjang umur , murah rezeki!

semalam we olls adik beradik celebrate bday abah di Ar-Rawsha Restaurant kat Jalan Ampang..
so layan la gambar kat bawah ek..




nasi arab + ayam panggang - aku tak tau name arab die ape hehehhe





nasi arab + kambing panggang - ni pun same, tak tau name arab die ape





aku tak ingt name die ape..sumthing mcm roti  pita+ kacang kuda in olive oil..hehehhe...tp sgt sedap!





mixed barbicans 




lamb shawarma..best!





 

order list pun sume in arabic language..macam dekat arab daaaaa..huhu

 

abah & aqif





aku le..hehehehhe





ni yg menarik perhatian aku..sume sign kat restaurant ni dlm bhs arab!

mase nak amik order pun, waiter die tulis order tu dlm bhs arab...cayala!..padahal budak melayu kite je..mungkin dh biase kan, hari2 die amik order...


~till now



1 comment:

TintaCyber/DapurkuBerasap said...

bestnya masakan kat restaurant tu nyza...kat Sarawak takde lagi kedai mknan ala2 arab mcm tu...