klik laju laju laju

Tuesday, December 22, 2009

:: jumpa kawan @ ikea ::


salam ..
sbnrnye nak update n3  ni semalam...tp dh ngantuk sgt..
so sambung la arini..so agak basi la skett..hehehe..lantak le..
pagi2 lagi Suria dh msg aku, die kate nak jumpe sbb nak bg kat kawen die..
aku pun on je la..mmg free pun kebetulan..
so we used  to go to IKEA..dah lama tak makan meetball IKEA yg mabelles tak hengat tu..hehehe
besala klu cuti weekend ni , IKEA mmg la ramai org, mcm sume bnde dlm IKEA tu free je kan..ngee
hari ni Suria belanja cik niza...hehehe..GRACIAS! Suria...




Daim Almond Cake..hmmmm..my feveretOOO!
pelakon pembantu kat belakang tu adalah chicken wing..muahahahaha


tgk tu..teruk la cik niza ni..dh abis baru nak snap gambo..
heheheh..sedap weh!..mmg terus ngap je...



tak clear sgt la kad kawen Suria ni,,takpe le..yg penting die dgn ikhlasnye menjemput aku dtg on her BIG DAY..see ya dear..

Suria Hanie dearie,
tak sangka ek ko nk kawin dah...
i wish u happy married..
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..aminnn



p/s: sayang ko..kwn sampai mati!

~till now




3 comments:

awek_utara said...

wahh..kek ittew sgguh sedp..wiken ariu g borong kek kt scret recipi..skali bli 4 potong..heheh..gare2 trgude..pdhl mkn sikit jek..hehhe

kakchik said...

salam nyza, my cute sister.
best la dapat jumpa kawan dan makan2.
dalam pinggan kedua yg hampir licin tu nyza makan apa?

Zarina said...

die tak jemput aku pun..
isk isk isk