klik laju laju laju

Monday, December 28, 2009

:: menambah koleksi tudung ::



salam semua..
skang ni tgh mood beli tudung..hehhe...asik beli tudung je..nk menambah koleksi gitew..hehe
bak kata mama, klu kumpul tudung2 tu semua bole buat kedai sendiri..ngeeeee
so captured photo fr yr viewing pleasure..hehehehe..




untuk koleksi kali ni aku pilih TIARA..cik niza beli tiga helai jew...tu pun berjam2 nak try kat muke ku yg gebu ini..muahahaha



awning terqoise,tudung corak2 biru + oren...




awning dark brown, tudung corak bunga..aku sgt suke kaler yg ni...




awning light gold, tp tak lah gold sgt pun..tak tau la kaler ape..
yg ni pun feveret cik niza gak..heehe,,bole pakai dgn byk baju..match je rsnye kot dgn sume baju..suke!




cukup la tiga ni dulu buat kali ni...hehehe..lain kali la plak ye, utk menambah koleksi tudung..
semoga dimurahkan rezeki utk menambah koleksi lagi...amin..ngeeee..

~till now



5 comments:

kakchik said...

amboi, amboi... sekali dia soping, 3 terus dirembatnya. nyza ni macam adik perempuan bongsu kakchik. sejak jadi cikgi ni asyik nak tambah tudung je. tapi semuanya dipakai, takdelah membazirkan.

nyyzza said...

dear kakchik,
sementara tgh sale ni kakchik, rembat la sekali 3..hehehe..takpe beli byk tudung pun, bole tukar2 pakai..

illa said...

salam..wah ariani tuu...masa puasa haritu banyk sya dapt potongan harga kt ariani tuh..banyk jugk persen yg dipotong..kalu tau awk minat pas kt awk jer ek..sy xpakai ler tudung camni xreti lagi..hihik ;p

Sue @ Nenie said...

Saya pun dah lama tak beli tudung ni...Tapi tudung² biasa je..Yang jenis cam gini tak berapa pandai nak pakai..Tapi tengok orang len pakai cam senaggg jeee.Canteek pula tu...

salamdariborneo said...

nyza,cantiknya tudung.berapa rega sehelai tu?