klik laju laju laju

Monday, January 4, 2010

:: Jeruk Jambu ::


salam..
ni adalah n3 pertama utk tahun 2010 ni,..yeh..dan cik niza masih addict with blogging!..bagus2x..
bak kata buddy saye, jgn hangat2 **** ayam jew...hehehhe

ok2..entry kali ni nk share pasal fruit...nk di pendekkan cerita sebenarnyakan, buah ni kawan adik aku tersalah beli...kawan adik aku ni gi la ipoh, so kirim la jambu madu tu..yg sekilo rm18 tu, kat r&r tapah..mahal nak mampos!!!..mcamane la nak makan buah2 tempatan ni..mahal giler..baik aku makan grape ke apple ke..lagi sedap!!!..heheheh emosional disitu..ngeeee...betul ape??..sape sokong angkat tangan...hehehe




ni lah rupenye buah yg kawan adik aku tersalah beli tu...name die jambu jeruk..
ekceli jambu batu tu, tp dorang dh buat jeruk,,,rase die cane ek???




rase die sedap jugak..manis + rase jeruk sket..masam2 gitu...
kreatif sungguh kan...boleh plak warna merah tu, kat hujung2 jambu tu jek....cantik!

ke korang dh pernah rase???...ke cik niza jer yg jakun tak penah makan buah jeruk jambu ni..hehhe

~till now




3 comments:

kakchik said...

TAK PERNAH RASA DAN TAK PERNAH TENGOK.
CANTIKLAH WARNA JAMBU JERUK TU.
KAKCHIK KALAU YG JERUK NI, SUKA MAKAN BUAH BIDARA JERUK JE, HEHE.

nyyzza said...

to kakchik,
niza pun 1st time mkn kakchik..hehehe
buah bidara tu yg camne eh??

fmina08 said...

nyza..akk penah makan, tp kale ijo...xsedap lah!! baik mkn jambu biasa..heee jakun tol akk nih..