klik laju laju laju

Tuesday, January 5, 2010

:: KimcHi ::


Annesaayookkk...
hehehe speaking korea la plak.....
semalam ade makan2 (lunch) new year kat office..
tapi yang tak berape bestnye kan, sbb kene makan korean foods...huhuhu
ye la,,dh name kerja dgn korean based company...so bos2 besar ni tak dpt balik korea, nak la makan makanan traditional dorang...tp aku mmg la tak bole nk telan...




ni la die Kimchi..mmg main dish korean people...
mmg la tak sedap...nak nanges aku rase aku makan...hehehhee




yg ni aku tak tau ape name die...ni kire ala2 kerabu la klu kite kat mesia ni..hehehe
ade timun + crab stick + kobis + sotong kurita ...pastu rase die masam2 sket





yg ni pun aku tak tau name die ape...ni mcm glass mee, the aku tgk cam suhun pun ade..
mcm beehonn goreng pun ade...pastu mixed dgn mushroon + carrot + daging..
rase die???...bole la...ngee




yg ni daging...kirenye mcm daging blackpaper la..
tp tak rase pun blackpaper..hehehhe
yg aku suke sbb daging die lembut...bole la tahan rase die..

p/s: mmg tekak melayu la, tak leh le nk dok korea cani...huhu

~till now





2 comments:

Jijahh @ f.k said...

hehehe agaknye kalo pelakon korea yg encem encem suh makan kimchi tu ... makan dak?? hehehe ... ngape ek? bau masam macam rebung jeruk ke ape???

nyyzza said...

hi jijah,
dorang mmg makan la rasenye...dh dorang punye main dish...kimchi ni mmg la tak sedap,bau die je rase cam nak muntah...ntah la jijah...mmg bukan mknn kite..hehhe