klik laju laju laju

Saturday, April 17, 2010

:: a simple dinner ::


hai semua...selamat malam...cuaca agak panas la arini..adeh!!..tak tahan di buatnye...
minum air bergelen-gelen...hehhehe..
pastu asik ke washroom je la kejenye...nk buat camne..it called Global Warming!,,ape aku merepek daaa malam2 ni..hehehe..saje jeww...

sambil layan cerekarama + blogging = heaven...hehehe
ok la...aku nak update a simple dinner for tonite..
cume merebus2 shj sayur2an yg aku petik dr dalam fridge...hehehhe,,petik ape bendenye klu dh dlm fridge.

.
ni la hasil nye...brocoli + colliflower + carrot...dan sungguh sdap di makan bersama mayo..
selalunye aku akan mkn dgn tartar sauce..tp sudah kehabisan stok..mayo pun mayo la...




ni captured after aku taburkan sweet corn kat atas tu...alhamdullillah..kenyang dan berkhasiat..
sape yg nk try menu2 diet aku yg  tak seberapa ni, dipersilakan ye...


~tata

1 comment:

kakchik said...

salam nyza. nampak sedap je resepi diet nyza ni. moga-moga usaha niza untuk diet akan berjaya dan nyza sihat sepanjang prosesnya.