klik laju laju laju

Saturday, April 17, 2010

:: i got new pc ::

salam semua...
ape kabar semua pengunjung2 yg sudi landing kat blog aku neh..anyway thnks a lot..
ha hari sabtu ni, cik niza baru je selesai mengemas bilik...buang ape yg tak patut...susun2 balik ape yg patut..hehe..klu weekdays mmg la tak sempat,sbb sebok dgn keje2 ofce kan..cume sempat tarik2 cadar,tu la bagusnye fitted bedsheet ni..tak yah nak kemas beria,tarik sket2 je dh tegang...hehehe..

ok, harini saje nak tempek pc baru aku...tp bukan aku beli..jeng.jeng.jeng...sbnrnye pc baru kat ofce..hehehe
thanks to HANJIN!..meh kite tgk pc baru cik niza semperna PC fair yg bermula semalam kt KL convention center..hehhehe..kebetulan jewww..
ni la die pc HP baru aku...with WINDOW 7 and RAM 4gb,perhh laju beb...best giler...wide screen plak tu..tp sbb dh biase pc lama tu wide screen gak,tp besar sket..yg ni nmpak cenonet je..hehehe




ha ko,,kan yg ni besar sket...sedap sket mata aku nk tgk..hehehhe
 pc lame aku HP gak..tp ok lagi sbnrnye..dh ofce mmg tukar pc 4 thn sekali kan..tu yang best tu..hehehe


p/s..saje je bt n3 ni,mane la tau one day aku dh tak keje kat HANJIN..so ade la kenangan,yg bole aku kenangkan..mesti mase tu,aku bc n3 ni aku tersenyum lebar..senyum sbb HANJIN is evrything for me..
the best company i ever had,,frenship,happiness, and everything...yg tak mungkin aku lupekan....i luv u hanjin!caiyokkk...




2 comments:

kakchik said...

salam nyza. apa khabar dik? lama juga kita tak bersua di alam blog ni.

seronoknya dapat pc baru. dah la besar, laju pulak. pc ofis kakchik ni selagi tak rosak, yg zaman win me pun kena guna lagi. nak buat camana kan sebab kami di NGO je.

bila dah dpt pc baru ni keje mesti semangat habis.

Arya E-ra said...

cik..besh ar pc opis ko..