klik laju laju laju

Sunday, May 2, 2010

:: grill salmon ::


salam hari minggu...buat ape yg hari ni..??..mesti plan macam2 ni..wateva plan it is, yg penting kite happy!!
yepppeeee..yehaaaaa...huhuhuhu..

semalam cik niza buat grill salmon recipe dr E-na lovely kitchen ...klu selalu yg aku buat, aku tak letak oregano..
thats why nk try recipe yg ni..hehehe..sedap & senang...




buat 2 slice of salmon..sedap & garing...sesuai dg aku yg on diet mode ni..



then aku tambah sket "pelakon tambahan " kat belakang tu..hehehe..
rebus brocolli + carrot..dan utk deep in , aku lebih suke makan dgn tartar sauce..
dinner yg simple dan berkhasiat...alhamdulillah...

~tata

4 comments:

E-na Zarina said...

Salam nyzza..
wah meriah salmon tu ada pelakon tambahan! memang sedap mkn panas2 dgn tar tar sos...tq sudi mencuba resepi ni...E-na link n3 ni yer...daaaaa

kakchik said...

salam nyza.
macam best je menu dinner nyza tu.
ala-ala western gitu.
ikan memang bagus berbanding ayam atau daging.
kakchik pun suka makan ikan.

nyyzza said...

to E-na,
saje je tambah2 "pelakon tambahan"..kasi meriah sket set "shooting" kali ni...hehe..anyway,mmg sedap & best..

nyyzza said...

to kakchik,
wslm kakchik..try la kakchik,sesekali kite try plak dinner ala western..mmg best mkn ikan ni kakcik,lagi2 ikan salmon ni,ade omega 3 lagi..hehe