klik laju laju laju

Monday, May 31, 2010

:: weekend of peranten ::

salam..
ni baru sempat nk buat n3 peranten..kekeke
semalam mmg ingt nk buat n3, tp line cam slow je..tu malas tu..
weekend ni g wedding sesaje la cik niza, semalam g wedding kat kelang,
then arini dekat bandar tasik puteri & satu lagi dekat2 dgn umah aku je ni..

wokeh, meh tengok gambar wedding my fren LALA  kat kelang..
naseb baik jumpe umah die, sbb map yg kat kad tu complicated betul..huhu



sama cantik sama padan...senyum lala..hehe



you looked gojes dear!..



cup cakes!...faveret captured cik niza utk shoot kali..chewahhh
merah kuning nmpak lagi seri gitew...syomell!..mcm penganten..kekeke



bilik pengantin yg simple tp cantik..i loiiikeeee..
sempat lagi naik atas tangkap gambo..hehehe..



mase nak captured gambar ni, aku siap ckp kat lala.."la, stay camni aku nak snap gmbo ko ni.."..hehehe
the beauty side of lala...lalalalalala




dgn kengkawan yg dtg..cheese!



hehe..ni la cik niza punye portion...mkn lauk je without nasi minyak..


ape motif letak gambo ni ??...hehehe..panas beb, so berkipas la ape lagi..ade plak yg tangkap gambo aku..heh



aku n kmaz...same lak pakai baju merah..cam ikut theme scallop kat khemah la plak..muahahaha


then utk wedding hari ni, wedding yg paling dekat dgn umah aku..
ni kawan sekolah rendah aku, dok satu lorong je..selang 10 buah rumah rasenye...
so jalan kaki je la..dgr je bunyi kompang terus la gi..senang kan..dh tau la die nk bersanding dh..hehehe..
meh tgk gmbo yg sempat di snap...



suke calor gold ni....kuning diraja!..cantekkkk
naik seri muka kak de (panggilan name kwn aku ni)



senyum!!..mase ni punya la ramai org depan pelamin..
naseb baik la angle yg aku amik ni ok..hehe



cik niza bersama peranten..
kenape kak de??..ape yg tak kena??..hehehhe



mytwin sista with kak de..mak buyung sorang ni..
womb cam dh nk meletup..ahakss..QASEH cpt la kuar..auntie jaja nk polok2 n kiss2 die..hehe




me and mytwin..same ke??
tp perotttt tak same okayyyy...hehhehehe



cantik...this color suit with her..

ok lah,,cik niza dh menguap byk kali dh ni...hehehe
menguap je tp mmg la tak bole nk tdo..dh biase tdo lambat

to both pengantin,
happy married life..
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknye.....aminnn

td mase g wedding kakde ni, nmpak seseorang yg aku rs kwn mybuddy..
sbb pernah tgk gambo die,msg buddy sbb nk confem betul ke tak..
then die kate nk tgk gmbo kwn die tu dulu..ermmmm

~tata

2 comments:

Uncle Lee said...

Hello Nyyzza, I really enjoyed looking at the beautiful pics here. The bride is beautiful, the groom handsome.
I wonder if anyone sprinkled bunga rampai on the bed?
Love see the ladies in their colourful bajus....
You have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

nyyzza said...

hello unlce lee,
thanks so much and really appreciated yr comment.
i love to take pic and mypleasure to share with my frens..
bunga rampai, yes i loike the smell..
you too, have a nice day !