klik laju laju laju

Monday, January 24, 2011

weekend theraphy...

oredi monday today..
kejap je sabtu ahad...huhu..
biasala weekend la hari yg paling beshhhh dlm dunia...hahaha


semalam gi betulkan power window keta aku..
machine die dh rosak..tak bole turun naik dh cermin belakang keta aku..
time-time ujung bulan ni le dia nk rosak..adeh..
naseb baik kena 85 hengget je...


sambil tunggu keta aku siap, so makan time la..
hahaha..besh besh ucu aku belanja..
we all makan dekat Bangi Kopitiam...dekat2 je la dgn workshop tu..





air ucu dan aku..
ucu minum barli cincau, aku seperi biasa my feveret teh ais le..




adik aku cik nina ni pun ikut sekali..
tgh ber"wifi" dgn myC3...hehe
dh try byk kali wifi function via my c3..
so far so good..sape2 yg nk beli , cik niza fully recomended..hehe




haikal tgh memilih nk makan ape..
pilih punye pilih die tak nak makan
die nak jugak makan chicken chop dekat Restoren Maju Ahmad..
sabauuuu je la...jgn tak tahu, lps je abis mkn kat sini, we all gi pulak Maju Ahmad
melayan si haikal ni makan chicken chop...




 wajah kesayangan hamba..hehehe
ni la ucu aku...
aku dgn ucu sgt close..we are best fren...
mana2 je dgn ucu...
thanks banje makan ...heheheh..lain kali banje lagi ye....




 
our secret recipe....ape la yg rahsianye ye...mmmmm




 its mine...
fried dry noodle with minced chicken + tau foo...huh!..panjang gile nama...haha
rasa?...ok..sbb chinese style..i loikeeeee chinese food..


 ni  tomyam fried meehoon..served with shrimp sauce...
rasa?...ok la...





aku sgt sooookeee dgn kipas antik ni...
mana nk dapat eh??...bole buat koleksi wooooo
cantek kan..



byeeeeee....

4 comments:

DaddyDian said...

mmg nko ni cenderung kt kipas la niza.. dah dua entry aku nampak gambar kipas... nice shot babe!

Aiydalela said...

cam biasa, makanan yg dipaparkan sangat-sangat best!

wiken = heaven :)

nyza said...

adi>>
hahaha..skang aku tgh fanatik kipas weh..lepas ni kipas ape plak aku nk tembak eh,,,tguuuuuu

nyza said...

aiydalela>>
yupp..yupp..
wikenn = HEAVEN HEAVEN HEAVEN
hehe..triple heaven