klik laju laju laju

Thursday, April 15, 2010

:: diet mode >> diet menu ::

salam semua...
yeeehaaaa...kenapa ni???ape yg seronok sgt cik niza ni...
jeng..jeng..jeng...
*
*
*
*
hari ni dh masuk hari ke-10 dlm on diet mode ni, and the best part aku dh loose weight sbanyak 4.1 kg...
alhamdulillah...syukur...syukur..
okay n3 kali nk update menu diet aku neh..hehehhe..
jgn boring ye membacanye...




ni antara menu fevret aku...suka sgt brocoli..
rebus je brocoli and carot tu, pastu letak olive oil + paper + garam 
then mixed je sume...ha sodap...then ade jugak yg aku rebus brocoli then mkn dgn mayo...heheheh





ni dada ayam yg aku grill ..ayam tu perap je dgn ape yg aku rase best...hahahah..then karot 
potong slice camtu mixed dgn daun bawang...tp ayam bile makan say "NO" tu kulit die..hehehehhe..pantang!
sedap tau menu ni...kenyang ..alhamduillah...dulu aku mmg la tak suke mkn ayam klu yg part dada ni...skang ni terpaksa la..huhuuhuhu...alasan sbb senang nak mkn,sbb sume isi ....hehe



then bile aku dh tak tau nk makan ape dah, aku grill je asparagus ni..then mkn dgn cheese...sedap jugak!
buat pengetahuan semua, aku bole mkn cheese..hehehe..




dan yg pastinye, aku akan mkn green apple 2 biji sehari..
dulu kemain tak suke lagi green apple ni, sbb mashhhhammmm..hehehhee
now ni, apple shj akan ku bawa kemana2...chewahhhh

hopefully, i will stay on this way.. i need everybody support..!!!
cayyokkkk...cayyokkkk...cayyoookkkk...you can do it gurl!

~till now

4 comments:

ZaiY said...

salam nyza..
akk pun suka brokoli.. buat rebus gitu mmg sedap, biar rangup2 sikit..umphh..

nyyzza said...

wslm kak..akak sehat?..ye kak brokoli mmg sgt sedap kan...heaven betul..mkn rangup2 camtu..

Datin El said...

salam..nak cuba jugalah..

nyyzza said...

wslm Datin El,
cubela ..sy mmg syorkan..selamat mencube!