klik laju laju laju

Thursday, January 20, 2011

gadjet baru sayeeee...


hi korang semua..
semalam aku baru dapat gadjet baru..yeyeye..
dah lama dah sebenarnye berangan nk beli bende ni..hehe
alhamdulillah..ade rezeki..thanks Allah!..

sebenarnye ade dua gadjet yg cik niza beli..
meh le tgk ye, utk kenangan tuan punye blog..xde rase pun nk tunjuk2..
cume nak kongsi je dgn readers sume..eh ade ke readers blog yg ntah pape ni..haha..


to:aiydelila...niza dh beli dh dslr..hehe
jom kite photoshoot...jom jom



ni la chenta hati cik niza skang ni...hehehe..
welcoming my canon 550D...sukran ya Allah diatas rezeki mu...




yg ni pun baru dpt gak...cik c3 ni pun best...
murah je harga die,,tp worth it..yg penting bile call bole sms..
hp mahal2 pun klu tk de credit tak gune jugekkkkk...kuikuikui




ok ke?...trying my 550d...


hehehe...nk explore my 550 d...nk beli lens baru 50mm...nnt2 le..kasi skill
guna kit lens ni dulu...jom kite photoshoot.....hehehe



4 comments:

Aiydalela said...

huhuhu..nak nangessssss!

bestnye nizaaaaa. i tau u dah lama nak benda alah ni kan [me too]. jaga dia leklok tau :)

i je yang tak boleh beli lagi nih. hahahhaha.

congrts! u doakan i ye..

* nanti2 i nak beli jugak

nyza said...

...jgn nanes yang oiii..
insyaAllah ade rezeki tu..

time kasih tau...nnt beli jugak tau...

Aiydalela said...

hahahha. aimata tak kuar nih.
yerp! saya tunggu saya punye turn. lambat skit la kot, it's ok :)

nanti saye beli. [tak sabar nih. kikiki]

nyza said...

beli jgn tak beli...klu dh beli calling2 ye...hahaha